Onze 3 kernwaarden.

Passie voor kunststof

Wij worden blij van perfect geproduceerde en goed uitziende kunststof producten. We helpen u graag om alles uit het materiaal en de beschikbare technieken te halen.

Flexibiliteit

Korte lijnen, dynamisch, grote variëteit in technieken & mogelijkheden. Daarom zijn we dus zo flexibel!

Betrouwbaarheid

Vanwege ons uitgebreide service programma, jarenlange ervaring en betrokkenheid met onze cliënten zijn wij een zeer gewaardeerd partner.

Een klein, maar fijn bedrijf! 

RALplast BV is opgericht in Augustus 2011 en is gevestigd in het Brabantse Waalwijk. Wij richten ons op het spuitgieten van kunststof eindproducten en halffabricaten voor diverse toepassingsgebieden en een aantal gevestigde afnemers op het gebied van consumenten- en industriële producten.

Omdat RALplast een relatief klein bedrijf is zijn we extra flexibel naar onze klanten toe, kunnen de we lijnen kort houden en heeft u altijd inzicht in onze werkwijze. Kortom, een solide basis voor een succesvol productietraject.

RALplast is specialist in het assembleren van halffabrikaat spuitgiet-producten tot een eindproduct van hoge kwaliteit.

Wat ons zo uniek maakt is dat wij niet alleen een gespecialiseerde spuitgieterij zijn, maar ook specifieke verzoeken omtrent de assemblage van kunststof halffabrikaten kunnen verzorgen. Zelfs producten voorzien van speciale verpakkingen of etiketten behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is de In Mould labelling techniek één van onze specialiteiten waarbij het mogelijk is om een slijtvaste print te versmelten in een plastic eind product.

RALplast_Matrijs

Spuitgieten

Bij het spuitgietproces wordt gesmolten kunststof onder hoge druk in een mal gespoten en daarna zo snel mogelijk we afgekoeld. Elk product heeft zijn eigen specifieke mal nodig. Meer weten? Lees meer

Assemblage & Verpakking

Product dat uit verschillende onderdelen bestaat? Voor ons geen probleem! Speciale verpakkingswensen? Kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij bieden service op maat met net dat beetje extra! Lees meer

magazijn_RALplast_Voorraadbeheer

Voorraadbeheer

In ons grote, moderne magazijn van 15,000 m2 kunt u uw eindproducten veilig en vertrouwd laten opslaan.

Onze specialiteit: In Mould Labelling

Één van onze specialiteiten is het In Mould Labellen van kunststof producten. Hierbij wordt een slijtvaste print, eventueel een eigen design, versmolten in het plastic. Een leuke manier om een box te decoreren! Meer weten over deze techniek? Klik hier

IML_Machine_RALplast_CampingBox