Carrière

Elke jaar maakt RALplast zo’n 5 miljoen kunststof producten voor haar klanten allen met als doel het leven van zowel de consument als de retail makkelijker en aangenamer te maken. Bij RALplast hebben we een grootse groeiambitie. Onze medewerkers zijn een onmisbare schakel in het waarmaken van deze ambitie; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij RALplast betekent deel uitmaken van een middelgroot, dynamisch bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een no-nonsensecultuur centraal staan. Het betekent scholing; iets waar wij veel waarde aan hechten. Om het beste uit iedere werknemer te halen zijn er daarom bij RALPlast uitgebreide kansen voor het volgen trainingen en cursussen binnen jouw persoonlijke vakgebied.

Onze medewerkers aan het woord

Bart

Ploegleider – Operator

“In 2011 ben ik bij RALplast begonnen als nieuwkomer op het gebied van spuitgieten. Nu, 6 jaar en 4 cursussen later, ben ik doorgegroeid tot Ploegleider – Operator spuitgieten. Er zijn enorm veel scholingsmogelijkheden. 

Bij RALplast is het prettig werken door de open werksfeer en het uitdagende werk. Geen dag is hetzelfde en dat is juist wat ik zo leuk vind aan mijn werk!”

Ewelina Assemblagemedewerker

Ewelina

Assemblage medewerkster

“Als assemblage medewerker voer ik, naast het assembleren van de producten ook kwaliteitscontroles uit en verwerk ik speciale verpakkingswensen van de klanten. Bij RALplast heerst een open werksfeer, wat ik als zeer prettig ervaar. Iedereen is welkom ongeacht je leeftijd of afkomst.

Omdat ik uit Polen afkomstig ben, sprak ik nog niet zo goed Nederlands. Ik heb bij RALplast de kans gekregen om mijn kennis van de Nederlandse taal te vergroten, waardoor ik nu nog beter kan communiceren met mijn collega’s.”

Jeffrey

Assistent ploegleider – Operator

“Ik ben bij RALplast terecht gekomen via mijn opleiding. Ik had nog geen kennis van spuitgieten, maar door de kansen die ik bij RALplast kreeg heb ik me in 4 jaar ontwikkeld tot Assistent Ploegleider – operator spuitgieten.  Bij RALplast draait alles om samenwerking. Er heerst een informele werksfeer, maar we weten het allemaal wanneer er gewerkt dient te worden. 

Het allergrootste pluspunt van werken bij RALplast vind ik de ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.” 

Zie je er geen vacature bij staan die bij jou past?

Stuur je CV en een motivatiebrief waarin je ons verteld wat voor baan je zoekt, wat jouw talenten zijn en wat je ons te bieden hebt naar vacatures@ralplast.nl. Wellicht hebben wij in de toekomst wel een passende baan voor je!

Een vraag over loopbaanmogelijkheden bij RALplast?

Onze openstaande vacatures vindt u hier. Bij vragen over de mogelijkheden en openstaande vacatures bijk RALplast kunt u contact opnemen via e-mailadres vacatures@ralplast.nl.